TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea www.nxtart.ro implică acceptarea următorilor Termeni şi Condiţii. Vă recomandăm citirea cu atenţie a acestora. NXTART CONCEPT CREATION SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără notificare prealabilă.

DEFINIŢII

Site: Domeniul www.nxtart.ro şi subdomeniile acestuia.

Serviciu: Serviciul de comerţ electronic disponibil pe www.nxtart.ro, în sensul acordării posibilităţii clientului să contracteze produse şi/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, utilizând şi alte mijloace de comunicare la distanţă.

Produse: Produsele comercializate pe www.nxtart.ro sunt livrate din stoc sau sunt realizate în baza comenzilor primite.

Client: Persoana fizică care are sau obţine acces la conţinutul www.nxtart.ro şi serviciile oferite, ca urmare a creării contului de membru.

Autentificare: Pentru a putea plasa o comandă pe www.nxtart.ro trebuie să vă autentificați. Autentificarea se poate realiza prin crearea unui cont nou. Înregistrarea unui cont nou este rapidă și presupune completarea următoarelor câmpuri: nume, adresă de e-mail, parolă.

Contract la distanţa: contractul de furnizare de produse şi/sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanţă.

Tranzacţie: încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs/serviciu de către www.nxtart.ro către client.

CONDIŢII GENERALE

Se recomandă citirea termenilor şi condiţiile de vânzare ale www.nxtart.ro precum şi pagina Cum Cumpăr înainte de a utiliza conţinutul acestui site şi a iniţia o comandă. Condiţiile de vânzare exprimate prin acest document au valoare de contract şi pot fi modificate în orice moment de către societate, fără preaviz şi fără a-şi informa în prealabil clienţii. Condiţiile aplicabile serviciului furnizat sunt cele afişate pe www.nxtart.ro în momentul validării comenzii.

POLITICA DE RETUR

Clientul care achiziţionează produse de pe www.nxtart.ro are posibilitatea să returneze produsele achiziţionate, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la primire. Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina Condiţiile de retur.

LIVAREA PRODUSELOR

Clientul care achiziţionează produse de pe www.nxtart.ro beneficiază de serviciul de livrare a produsele achiziţionate, conform condiţiilor de Transport şi Livrare.

COPYRIGHT

www.nxtart.ro şi conţinutul său (concept, texte, imagini, grafică) aparţine NXTART CONCEPT CREATION SRL şi este supus legilor româneşti în vigoare şi protejat de acestea. Prin urmare este interzisă reproducerea totală sau parţială a informaţiilor de pe site, precum şi preluarea imaginilor, fără autorizarea în prealabil a NXTART CONCEPT CREATION SRL.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc.) sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate in orice moment, fara a anunta clientii in prealabil. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor.

Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se încearcă reproducerea cât mai fidelă a produsului finit. Atragem însă atenția că, din varii motive, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Aceste diferente nu sunt considerate defecte.
Conform cu legile în vigoare, www.nxtart.ro nu este responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasă a comenzilor care se datorează clientului, acţiunilor imprevizibile şi insurmontabile ale unei terţe persoane sau cazului de forţă majoră.
În cazul executării defectuoase a unei comenzi, din vina expresă a www.nxtart.ro, aceasta din urmă nu poate fi trasă la răspundere decât pentru returnarea sumei achitate de către client pentru comanda respectivă (a produsului defect). Suma va fi însă restituita cu condiţia ca produsele trimise să se returneze conform Condiţiilor de retur. Plata transportului pentru retur cade în sarcina clientului.

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive (furnizarea de date eronate de livrare de către client, neconfirmarea la timp a comenzii)
  • deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii de internet
  • indisponibilitatea anumitor produse ce apar în secţiunea de magazin online

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

CONFIDENŢIALITATEA INFORMAŢIILOR

Datele personale cerute clienţilor la înregistrare sunt indispensabile bunei tratări a comenzilor primite, emiterii facturilor fiscale, efectuării plăţilor şi menţinerii comunicării cu clienţii. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determină amânarea termenului de livrare pentru comenzile respective.
Ne angajăm să utilizăm cu atenție datele dumneavostră personale și să nu le furnizăm către terțe părți.

Prin completarea formularului de comandă de pe site, declaraţi că sunteţi de acord că numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei NXTART CONCEPT CREATION SRL, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza conform Politicii de Confidenţialitate.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice neînţelegere apărută între NXTART CONCEPT CREATION SRL şi client se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

DISPOZIȚII FINALE

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.